Näin teet kestävät kiharat ilman lämpöä – Opas

Näin teet kestävät kiharat ilman lämpöä – Opas

Kuinka laittaisin hiukset tänään?

Kiharat ovat monen luottovalinta, ja kiharat toimiikin hienosti niin arjessa kuin juhlassakin. Perinteisesti kiharat saadaan tehtyä lämpölaitteilla, kuten kihartimilla tai suoristusraudoilla, mutta siinä on miinuspuolensa – lämpökäsittely voi vaurioittaa hiuksia ja tehdä niistä kuivat ja hauraat. Onneksi nykyään on olemassa vaihtoehtoja – TikTokissakin trendannut heatless curls eli kiharat ilman lämpöä.

Tässä artikkelissa käymme läpi, miten luot upeita kiharoita käyttämällä heatless curls -kiharrinta ja kerromme, miksi se on hyvä valinta hiusten terveyden kannalta.

Mitä tarkoittaa kiharat ilman lämpöä?

Evermood heatless curler

Heatless curls tarkoittaa kiharoita, jotka luodaan ilman lämpölaitteita. Tämä tarkoittaa, että hiusten muotoilu tapahtuu ilman lämpökäsittelyä, kuten kihrtimia tai suoristusrautoja. Sen sijaan kiharat muotoillaan muilla menetelmillä, jotka eivät altista hiuksia korkeille lämpötiloille.

Miksi hiusten kiharrus ilman lämpöä kannattaa?

Heatless curls Evermood

Hiusten kiharruksella ilman lämpöä on useita etuja verrattuna perinteiseen lämpökäsittelyyn.

1. Hiusten terveys

Lämpölaitteiden käyttö voi vahingoittaa hiuksia ja aiheuttaa niiden kuivumista, haaroittumista ja katkeilua. Heatless curls -kihartimet tarjoavat hellävaraisemman vaihtoehdon, joka vähentää hiusten vaurioitumisen riskiä ja säilyttää hiusten terveyden.

2. Helppous

Heatless curls -kihartimen käyttö on todella helppoa ja nopeaa. Voit laittaa kihartimen yöksi hiuksiisi, jolloin saat herätessäsi valmiit ja upeat kiharat ilman ylimääräistä vaivaa ja kallisarvoista aikaa säästyy aamuisin.

3. Luonnollinen lopputulos

Kiharat ilman lämpöä luovat luonnollisen ja pehmeän lopputuloksen. Hiukset eivät näytä yhtä jäykiltä tai luonnottomilta kuin perinteisen lämpökäsittelyn jälkeen.

4. Pitkäkestoisuus

Lämmöttömät kiharat paitsi ovat helpot ja nopeat tehdä, ovat ne myös pitkäkestoiset! Kun kiharrat hiuksesi oikein, saatat nauttia kauniista kiharoista jopa useita päiviä peräkkäin.

5. Rahan säästö

Lämmötön kiharrin on kalliita suoristusrautoja tai kihartimia edullisempi vaihtoehto, eli myös lompakkosi kiittää!

Kuinka lämmötöntä kiharrinta/heatless curls -pantaa käytetään?

Heatless Curls Evermood

1. Pese ja kuivaa hiukset

Ennen kiharrien laittamista hiukset on hyvä pestä ja kuivata huolellisesti. Voit levittää hiuksiin kevyen hoitoaineen tai muotoilutuotteen auttamaan kiharan muodostumisessa.

2. Kihartimen laitto

Erota hiukset osioihin ja kiedo ne kiharrinpatukan ympärille. Kiinnitä kiharrin huolellisesti, jotta se pysyvät paikallaan yön yli tai tarvittavan ajan.Kiharrit voi laittaa joko kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, riippuen halutusta lopputuloksesta ja hiusten rakenteesta.

3. Anna kihartimen olla hiuksissa tarvittava aika

Anna kihartimen olla hiuksissa tarvittava aika – yön yli tai vähintään 4 tuntia. Näin hiukset saavat aikaa muotoutua kauniiksi kiharoiksi.

4. Poista kiharrin varovasti

Kun kiharrien antama aika on kulunut, poista ne varovasti hiuksista. Voit käyttää kevyesti hiuskiinnettä tai muotoilusuihketta auttamaan kiharoiden asettumisessa.

5. Muotoile kiharat haluamallasi tavalla

Kun kiharrin on poistettu, voit muotoilla kiharat haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi harjata kiharoita varovasti sormin tai harvalla harjalla, tai jättää ne selkeämmin kiharalle. Voit myös käyttää kevyttä muotoilutuotetta, kuten hiuslakkaa, antamaan hiuksille pitoa ja kiiltoa.

Upea, kestävä ja kiiltävä kiharakampaus on valmis!

Mistä tietää, että hiukset ovat vaurioituneet lämmön takia?

Lämpökäsittely, kuten kihratimet ja suoristusraudat, voi aiheuttaa hiuksille vaurioita. Tässä alla muutamia merkkejä, jotka voivat viitata hiusten vaurioitumiseen lämmön takia:

1. Kuivuus ja hauraus

Jos hiukset tuntuvat erityisen kuivilta, haurailta ja elottomilta, se voi olla merkki lämmön aiheuttamista vaurioista. Lämpökäsittely voi poistaa hiuksista kosteutta ja tehdä niistä heikompia.

2. Haaroittuminen ja katkeilu

Lämpökäsittely voi aiheuttaa hiusten haaroittumista ja katkeilua, etenkin hiusten latvoissa. Jos huomaat, että hiuksesi katkeilevat helposti tai niissä on paljon haaroittuneita päitä, lämpökäsittely voi olla syynä.

3. Värimuutokset

Lämpökäsittely voi aiheuttaa hiusten värin muuttumista tai haalistumista. Hiukset voivat näyttää sameilta ja menettää kiiltonsa lämmön takia.

4. Elottomuus ja kiillon puute

Jos hiuksesi tuntuvat elottomilta eivätkä näytä terveiltä, lämmön aiheuttamat vauriot voivat olla syynä. Lämpökäsittely voi tehdä hiuksista tylsiä ja puuttuvan kiiltoa.

Yhteenveto

Kiharoiden luominen ilman lämpöä on hyvä vaihtoehto etenkin kutriesi terveyden kannalta. Heatless curls -kihartimet tarjoavat luonnollisen ja hellävaraisen tavan luoda upeita kiharoita ilman lämpökäsittelyä. Kun käytät Heatless Curler -kiharrinpantaa, voit nauttia kauniista ja kestävistä kiharoista ilman huolta hiusten vaurioitumisesta. Lisäksi säästät aikaa, sillä voit laittaa kihartimen hiuksiin yön yli, jolloin saat valmiit kiharat helposti ja vaivattomasti aamulla.

Muista aina kuunnella hiustesi tarpeita ja huolehtia niiden hyvinvoinnista – terveet hiukset ovat kauniit hiukset!

Takaisin blogiin